New to Forum SET OWNER icon missing

Discussion in 'Introductions' started by oliv30j, Jan 14, 2011.

  1. oliv30j

    oliv30j

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    London
    TomTom Model(s):
    XL2 IQ V4
    On arrival of my TT XL2 IQ v4 connected TT to laptop via USB installed TT Home .

    For security selected SET OWNER icon then laptop crashed.

    Can't find SET OWNER icon anymore ?

    :confused:
     
    oliv30j, Jan 14, 2011
    #1
    1. Advertisements

  2. oliv30j

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,976
    Likes Received:
    441
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Did you make an Explorer backup of the unit's contents?

    What happens if you Restore to Factory defaults.
     
    dhn, Jan 14, 2011
    #2
    1. Advertisements

  3. oliv30j

    oliv30j

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    London
    TomTom Model(s):
    XL2 IQ V4
    Thanks DHN.

    No to the backup as I only just started to use the menus and instructions when the laptop crashed.

    I have restored to factory defaults but icon still missing

    I take it that if you don't put info into SET OWNER it should restart for you next time.

    thank again for your help.

    john.
     
    oliv30j, Jan 14, 2011
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.