New 920T some problems !

Discussion in 'Technical Support' started by moochman, Jan 10, 2008.

  1. moochman

    moochman

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Just received my new Tom Tom 920T last night. To make this short I did all the updates bringing it up to date with the latest software. Any way I noticed that I was drifting all over the road even though I had a full strength on the satellite's. I just got off the phone with tech support and they were very good. They had me do a soft re-set then a factory reset. The tech had put me on hold for a while and when he came back he said they received several calls on the same issue and that the new software I down loaded was posted last night, and it might have something to do we that. They were notifying I guess the upper tier to check into it further and that they would either call me or e-mail me. Anyway if anyone else is running the newest software and is experiencing the same thing please call them. Of course the more calls they receive the faster they will respond.

    Moochman
     
    moochman, Jan 10, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. moochman

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    what is the firmwire version that was installed?
     
    Pedro2NR, Jan 11, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.