Navigator 6 on AT&T Tilt

Discussion in 'Mobile Navigation' started by cos540, Dec 31, 2007.

  1. cos540

    cos540

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    AT&T Tilt w Navigator 6
    I have gotten Navigator 6 loaded and working on Tilt. Have gotten Traffic updates to work but am unable to get Weather updates to work. I get an error on the TomTom server please try again. Any ideas?
     
    cos540, Dec 31, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. cos540

    zerimar

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    334
    Likes Received:
    13
    Location:
    St. Gallen, Switzerland
    TomTom Model(s):
    910
    TT weather works via a subscribtion.
     
    zerimar, Dec 31, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. cos540

    kinjo

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    36
    Likes Received:
    10
    TomTom Model(s):
    o2 XDA II's, loaded with WM6 & TomTom Nav 6.030
    where abouts are you from, my weather works fine without subscribtion, but i am in the uk
     
    kinjo, Dec 31, 2007
    #3
  4. cos540

    cos540

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    AT&T Tilt w Navigator 6
    Thanks for the responses. Its a little confusing on the TomTom website with reguards to whether the Weather is free or a subscription. Traffic updates is a subscription which I get a month for free. I live in the US in California.
     
    cos540, Dec 31, 2007
    #4
  5. cos540

    Targonis

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    106
    Likes Received:
    1
    TomTom Model(s):
    Tomtom 930
    Weather is free, traffic is a paid subscription.
     
    Targonis, Jan 5, 2008
    #5
  6. cos540

    Krieger

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Re: Error on the TomTom server please try again.

    I got this error one time after a ROM flash. I got weather to work again by reentering my email and password under Plus Services / Edit TomTom PLUS account. It took two or three times to get through (I think it was being cleared) but it's been working since.

    Hope this helps!
    Krieger
     
    Krieger, Apr 9, 2008
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.