My Volume went down!!

Joined
Jun 26, 2009
Messages
1
Location
Norristown, PA
TomTom Model(s)
go 630
So I have recently upgraded my go630, and for some odd reason, my volume has went down. It is saying the volume is at 100%, but it is nowhere close to where it was when I first had this thing. . . . . . .please someone help. I use my GPS every night, and with a Diesel Motor under the hood, I cant hear anything now!!

RYAN
 
There is a checkbox on the volume preferences page for "Link volume to speed" or possibly "Link volume to noise level" which ever one you have make sure its NOT selected as it seems to work in reverse making the sound level go down instead of increasing.

Otherwise the latest Navcore release has indeed lowered the maximum volume from the device by a small amount, but try the first thing I suggested before you look at rolling back to a previous Navcore release/ external sound connections from the device to incerease the volume - Mike
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

Volume linked to speed 3
TT GO 25 voice volume too low 2
Loo loo volume 1
Volume on via 1535 12
Option to link volume to speed on Go 500 3
Low volume on start60 9
volume control 6
XL 4ET03 Volume 100% Won't Talk 5

Staff online

Members online

Latest resources

Forum statistics

Threads
29,142
Messages
197,010
Members
68,190
Latest member
Chrisanson

Latest Threads

Back
Top