Max SD Card Capacity for GO300

Discussion in 'Technical Support' started by nyer, Apr 10, 2007.

  1. nyer

    nyer

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern California
    TomTom Model(s):
    GO300
    Hi, newbie here. I have been using a GO300 for almost 2 years. I received my new map DVD yesterday and will upgrade later today. I have the original 1GB SD and want to install a larger SD to accommodate the North America map. I read on other threads that the 2GB SD cards should work fine. I was wondering if 4GB cards works on the GO300.
     
    nyer, Apr 10, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. nyer

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    I haven't tried it. There is one member who has. I assume it should work with no problems.
     
    Pedro2NR, Apr 11, 2007
    #2
    1 person likes this.
    1. Advertisements

  3. nyer

    nyer

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern California
    TomTom Model(s):
    GO300
    Thanks Pedro. I bought a 2GB card for now (was on sale in Fry's for $25 - 150X), but shall check out a 4GB when I start loading more stuff on the card.
     
    nyer, Apr 12, 2007
    #3
  4. nyer

    nyer

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern California
    TomTom Model(s):
    GO300
    Duplicate post. Sorry.
     
    Last edited: Apr 12, 2007
    nyer, Apr 12, 2007
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.