Loud noise while using hands free

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by studpitcher21, Nov 20, 2007.

  1. studpitcher21

    studpitcher21

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Location:
    IL
    TomTom Model(s):
    GO 510
    Hey everyone,

    All of a sudden there is a loud noise coming out of the speaker of the TomTom (GO 510) unit while using hands free. Anyone have any idea how to fix this problem?

    Mic is plugged into the mic spot on the windshield mount.

    Thanks a lot.
     
    studpitcher21, Nov 20, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. studpitcher21

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Do you have your car charger plugged in?
     
    Pedro2NR, Nov 20, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. studpitcher21

    The Spook

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    448
    Likes Received:
    35
    Location:
    31.105192, 121.013781
    TomTom Model(s):
    910, 720 and ONE NE
    Is it the sound of someone shouting "Hello? Hello? Is anyone there?" after you make a call? :D

    Seriously though, if this started after you upgraded to v7 software, it is a known problem that AFAIK there is currently no fix for. Other people who rely on hands-free have downgraded to v6. Hopefully there will be a fix released soon.
     
    The Spook, Nov 20, 2007
    #3
  4. studpitcher21

    studpitcher21

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Location:
    IL
    TomTom Model(s):
    GO 510
    To Pedro: yes the charger is plugged in.

    To Spook: hahah unfortunately nobody can hear me, and I can't hear anybody on the other end. It is connected because I'll make a call afterwards and the person will say they couldn't hear anything. I don't know, it's weird.
     
    studpitcher21, Nov 21, 2007
    #4
  5. studpitcher21

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Try unplugging the car charger and see if there is a difference
     
    Pedro2NR, Nov 21, 2007
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.