Lost VR/address imput Go530

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by Fedup go530, May 30, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fedup go530

    Fedup go530

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Location:
    Scotland
    TomTom Model(s):
    Go 530
    Anyone help, my 530 has lost the VR address imput it was there and working I even used it but as of two days ago and an update to APP 8.351 it just seems to have gone-the icons aint there no more the cspeech files still there(picked that from reading some of the threads) a have made and put the support_asr.dat file where it should be (I think ?) but old age and ignorance just dont help.

    Go 530 App 8.351 Os:315187 GPS v1.20, Boot 5.5120
    Map Uk/RoI v825.2157. Help please because at the moment I feel like breaking it into a thousand little bits, but its only a month old, and TT have only sent the auto Email in reply so far !

    I can follow instruction if help is available. THANKS.
     
    Last edited: May 30, 2009
    Fedup go530, May 30, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Fedup go530

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    You've posted this query in another thread. Not a good thing to ask the same thing in more than one thread. Responders aren't sure what has been suggested and assistance is not efficiently provided. Will be locking this thread.
     
    dhn, May 30, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Thread Status:
Not open for further replies.