loaded program to connect via to system but not responding


Joined
Aug 20, 2015
Messages
1
Country
<img src="/styles/default/custom/flags/au.png" alt="Australia" /> Australia
TomTom Model(s)
via 180
have a new laptop and cannot load updates to gps despite reloading program , successful app load but cannot get the gps to show as connected, message reads " device not connected" Have tried multiple times but unsuccessful.
 
Ad

Advertisements

Arno

Moderator
Joined
Jun 3, 2008
Messages
3,809
Location
Toronto - Pickering, ON
Country
<img src="/styles/default/custom/flags/ca.png" alt="Canada" /> Canada
TomTom Model(s)
930; GO 620; Start 63
Do you hear the PC sound for the USB connect/disconnect?
If not, try a different USB cable.
 
Ad

Advertisements

canderson

Moderator
Joined
Dec 28, 2007
Messages
11,603
Location
Colorado, USA
TomTom Model(s)
GO720, GO740TM Live, GO 1535 Live, Via 1535, Via 1605, GO 52, GO 600, GO 620, GO 630, TomTom Bridge
have a new laptop and cannot load updates to gps despite reloading program , successful app load but cannot get the gps to show as connected, message reads " device not connected" Have tried multiple times but unsuccessful.
Which app did you load on your laptop, TomTom Home or MyDrive? If you have loaded MyDrive, what kind of PC are you using (Windows or Mac?). Are you using the supplied cable? Do other USB devices work on the same port(s) on your laptop?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top