Itinerary starting point problem

Discussion in 'System Configuration and Customization' started by Guttboy, Apr 27, 2007.

  1. Guttboy

    Guttboy

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Location:
    Texas/NM
    TomTom Model(s):
    910
    Hi everyone,

    Made my first itinerary today and it is great except for the starting or "GO" position. How do you define that...the GO position it shows for me is a mile or so away from where I want to start. I have done it a few times and cant for the life of me figure it out....

    Thanks in advance!

    Regards:)
     
    Guttboy, Apr 27, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Guttboy

    opelap

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Your starting point is always where you are. If you want to start from a particular spot, set that spot up as the first waypoint.
     
    opelap, Apr 27, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Guttboy

    Guttboy

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Location:
    Texas/NM
    TomTom Model(s):
    910
    Thanks...however, the GO position was always shown as that same point...even when I look at the itinerary now it is the same Go point that I didnt choose...very strange.
     
    Guttboy, Apr 28, 2007
    #3
  4. Guttboy

    Gemini061270

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Are you running V.665 Map? Be careful I have many problems with this map and had to restore my old map. It was showing a mile and half before my actually destination that I reached it, also my home location told me to go 300 yards past my house to reach my destination. I called TT today and he said he has been having a lot of complaints about this version. I even went on TeleAtlas and typed in the address and it's way off on there.
     
    Gemini061270, Apr 28, 2007
    #4
  5. Guttboy

    Guttboy

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Location:
    Texas/NM
    TomTom Model(s):
    910
    I have both databases on my TT....gotta figure out which one is actually running....I honestly cant tell...but the software says its old maps even though the new ones are on there too.

    Can you reinstall just those files...aka ...like transferring from disk drive to tom tom and vice versa?
     
    Guttboy, Apr 28, 2007
    #5
  6. Guttboy

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Did you install the upgrade maps?
    If you have both maps, go to your preference screen and look for the manage maps icon. Then select select a map.
     
    Pedro2NR, Apr 28, 2007
    #6
  7. Guttboy

    Guttboy

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Location:
    Texas/NM
    TomTom Model(s):
    910
    DUDE!!! You are the heat! WTG!!!!

    The new maps are better for me than the old ones. The older version that shipped on my 910 did not have my house nor did it have my buddies new place. Recent construction so thats to be expected.

    The 665 version of the maps sure does!!!! It is cool because I have BOTH NA databases on the 910 and I can alternate between them!

    Regards!
     
    Guttboy, Apr 28, 2007
    #7
  8. Guttboy

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    Yup, as long as you have enough storage space you can install more maps. At one point I had the NA/USA and Canada/Major Roads/Guam hehe.
     
    digital-flex, Apr 28, 2007
    #8
  9. Guttboy

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    Oh and you can also tell what map you are using by going to check the version.
     
    digital-flex, Apr 28, 2007
    #9
  10. Guttboy

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Mike, glad to hear that worked out for you.
     
    Pedro2NR, Apr 28, 2007
    #10
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.