How to search without zip code

Discussion in 'Maps and Routing' started by dancesca, Dec 14, 2012.

  1. dancesca

    dancesca

    Joined:
    Dec 14, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    United States
    TomTom Model(s):
    Via 1605
    I'm finding it extremely frustrating, to the point it makes use of this TomTom Via 1605 totally ineffective. It will only allow me to put in the address for a route if I have the Zip code, which most often, I do not. Is there anyway to NAVIGATE to an address if I just have the street address and city, and NOT the zip code. Most often, I would not have that info.
    PLEASE HELP!! thanks!
     
    dancesca, Dec 14, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. dancesca

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,200
    Likes Received:
    201
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720, GO740TM Live, GO 1535 Live, Via 1535, Via 1605, GO 52, GO 600, GO 620, GO 630, TomTom Bridge
    Not sure why your 1605 behaves that way. My 1605 (and all my other Nav3 similar units) offers the option of looking in a city in addition to zip code.

    When you select
    Drive to
    Address

    doesn't your unit specify "City/Zip code:" on the top line? It should. Just start typing in the city or town name instead of hitting the number button and typing numbers.
     
    canderson, Dec 14, 2012
    #2
    1. Advertisements

  3. dancesca

    dancesca

    Joined:
    Dec 14, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    United States
    TomTom Model(s):
    Via 1605
    thanks, I'll try that...I shifted from Garmin to TomTom, and I'm sort of frustrated now...so maybe it's more obvious than it appears :) Thank you.
     
    dancesca, Dec 14, 2012
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.