How can I fix a map?

Discussion in 'Maps and Routing' started by netrate, Dec 27, 2007.

  1. netrate

    netrate

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have just updated my maps to the newest version, yet there is a subdivision that is approximately 3 years old that is not in it. Can I add this to the maps? How would I do it if I can? thanks

    Tomtom One
    3rd Edition
     
    netrate, Dec 27, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. netrate

    46jimbo

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    1,020
    Likes Received:
    65
    Location:
    Toronto, ON
    TomTom Model(s):
    TT ONE v1
    No. If the roads are not already on the map, you cannot create them. Map corrections are more for things like correcting one-way streets.
     
    46jimbo, Dec 27, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. netrate

    netrate

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I thought there was community add-ons, like POI and maps...oh well. I am surprised because when I talked to Tomtom yesterday on the phone, any subdivisions and such in the last couple of years should have been on it, but this one is about 3-4 year old and it is not.
     
    netrate, Dec 27, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.