Help me please issue wioth 520 and speech

Discussion in 'Technical Support' started by Roderunner, Dec 28, 2007.

  1. Roderunner

    Roderunner

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bradford, UK
    TomTom Model(s):
    TomTom GO 520
    I have a 520 (same spec as 720 pretty much) and it stopped speaking and letting me say addresses with speech. It has also lost the car icons that came pre-loaded. I am running UK & Rep Ire map V7.10 and firmware 7.221.

    I have managed to get it to recognise me saying an address again by adding the support_asr file but it doesn't prompt me for the address like it used to i.e. please state town/city.

    Please can someone help me work out what files have gone from my tomtom and if possible direct me to somehwere where I might be able to get them???

    I've only had it for 2 days and it's gone on the fritz already, is there anyway I can just reset it back to factory settings, as everytime I have tried to do the reset thing it still keeps everything in its memory...arrrgghh!!!!
     
    Last edited: Dec 28, 2007
    Roderunner, Dec 28, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Roderunner

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    try a pin reset or run the flash tool.
    If this doesn't help, try to reinstall the firmwire.
    Good luck
     
    Pedro2NR, Dec 28, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.