Go Premium X update won't go past 29%

Discussion in 'Technical Support' started by rondeco30, Aug 10, 2019.

  1. rondeco30

    rondeco30

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hi All,

    As per the title, installing updates on my new Go Premium X and it seems to get up to 29% then drops back to 20%, been doing it all evening. Anybody got any ideas what I should do?

    T.I.A.
    Ron
     
    rondeco30, Aug 10, 2019
    #1
    1. Advertisements

  2. rondeco30

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,961
    Likes Received:
    439
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Is this using the USB cable? Might you have an antivirus affecting proper transmission?
     
    dhn, Aug 10, 2019
    #2
    1. Advertisements

  3. rondeco30

    rondeco30

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    It was plugged in to USB but I don't run any firewall or anti virus, just before I went to bed I stopped the update causing it to reboot, the progress bar moved very slowly across the bottom but when it finally finished it said update complete so I don't know what was going on! I left it downloading a map overnight and it seems to be fine this morning, I checked for updates and there was just a very small mapshare one which downloaded and installed in seconds, hopefully all is good now.

    The link you gave me previously for the Favourites transfer also worked well.

    Thanks again,
    Ron
     
    rondeco30, Aug 11, 2019
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.