Go 720 jumps to menu screen

Discussion in 'Technical Support' started by Ban One, May 23, 2009.

  1. Ban One

    Ban One

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Please help!!! My go just started jumping around to all of the menu screens like someone is touching it. I depend on this thing daily and can't have this happening. Any help?
     
    Ban One, May 23, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Ban One

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Sometimes, a speck of dirt gets under the bezel of the unit. Run a sharp, thin, pointed piece of cardboard (like a corner of a business card) all around the perimeter of the glass slowly. That may help.

    Also, try a pin reset.
     
    dhn, May 23, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. Ban One

    Ban One

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thanks! I have tried that, reset, even reset to factory specs. Updated to all the latest updates and still nothing. It seems that it only does it when it's hot and humid. Anymore ideas?
     
    Ban One, May 27, 2009
    #3
  4. Ban One

    Ban One

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Well I finally figured it out for those who might run across this problem.

    It seems that when it got hot and expanded the grey bezel around the screen would touch the screen just enough to activate it. I gently pried the bezel up just a bit and it seems to have solved the problem.
     
    Ban One, Jun 14, 2009
    #4
  5. Ban One

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Thanks for the feedback. Hope the problem is resolved for good.
     
    dhn, Jun 14, 2009
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.