Gas Station POIs

Discussion in 'TomTom POI Requests' started by vchau, Aug 31, 2006.

  1. vchau

    vchau

    Joined:
    Aug 31, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Location:
    SoCal
    How about some gas station POI? (Arco, Mobile, Shell, etc.)
     
    vchau, Aug 31, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. vchau

    vchau

    Joined:
    Aug 31, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Location:
    SoCal
    Thanks! You're awesome. BTW, how do you get the POI's?
     
    vchau, Sep 1, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. vchau

    Jason

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    241
    Likes Received:
    25
    We create them. Each business gps coordinates has to be entered into a special file which the tom tom reads and then triangulates to give you the location.
     
    Jason, Sep 1, 2006
    #3
  4. vchau

    vchau

    Joined:
    Aug 31, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Location:
    SoCal
    Starbucks POI's

    Can we get Starbucks POI's?
     
    vchau, Sep 3, 2006
    #4
  5. vchau

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Jason, is it possible to place the gas station POI made here in this post into the TomTom POI forum? Make it easier for people like me :) to find them.
     
    Pedro2NR, Sep 8, 2006
    #5
  6. vchau

    John

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    241
    Likes Received:
    8
    Location:
    Monterey Park, CA
    TomTom Model(s):
    TomTom Go510
    Done :D Moved to POI forum
     
    John, Sep 8, 2006
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.