DC Metro System

Discussion in 'TomTom POI Requests' started by bethiej9, May 3, 2008.

  1. bethiej9

    bethiej9

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I would love to see somebody add the DC metro train stops as a POI update.
     
    bethiej9, May 3, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. bethiej9

    crash893

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
    I second the request
     
    crash893, May 12, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. bethiej9

    Giorgio57

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    514
    Likes Received:
    14
    Location:
    Rome,Italy - Newport Bch. California
    TomTom Model(s):
    Mercedes A160 Go300 - 510 Apple iPhone
    DC Metro

    Here is you DC Metro POI

    Giorgio
     

    Attached Files:

    Giorgio57, May 12, 2008
    #3
    1 person likes this.
  4. bethiej9

    crash893

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
    awesome!!!
     
    crash893, May 13, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.