Clearing routes?

Discussion in 'Maps and Routing' started by olds_cool63, Jan 17, 2010.

  1. olds_cool63

    olds_cool63

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi, everyone.

    I'm new here & to Tom Tom. I just got a 1 125 a week ago. It's my 2nd ever GPS. My other is a Magellan Explorist.

    I think it's a great unit. It does what I need it to and seems to perform well. It's also very easy to use.

    I have one gripe, though: when clearing out a route, ALL of the routes are cleared out. How can I clear just the one route without deleting all of them? It's a pain because I end of re-entering address.

    Maybe I'm just doing something wrong?

    Any help would be greatly appreciated.
     
    Last edited: Jan 17, 2010
    olds_cool63, Jan 17, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. olds_cool63

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,050
    Likes Received:
    446
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    You're mistaking 'clearing route' with the Navigate to Recent Destination and then hitting the 'clear'button in that screen.

    'Clear route' is just that, it clears the remaining routing to the current destination.

    The 'clear' in the Recent destination screen is stupid, I agree in that it doesn't allow you to be selective.

    You are doing nothing wrong.............
     
    dhn, Jan 17, 2010
    #2
    1. Advertisements

  3. olds_cool63

    olds_cool63

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Cool...thanx!

    Just realized I posted in the "news" thread.

    Opps!
     
    olds_cool63, Jan 17, 2010
    #3
  4. olds_cool63

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,050
    Likes Received:
    446
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Thread moved.
     
    dhn, Jan 17, 2010
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.