Car symbol

Discussion in 'Car Icons' started by Christopher Gibbons, Mar 25, 2015.

  1. Christopher Gibbons

    Christopher Gibbons

    Joined:
    Mar 25, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    blue&me live
    Hi all - help please. I use a TT blue&me Live on my motorhome. When I go to Settings to change the car symbol it does not seem to work. I select the symbol and it says symbol changed, but when I return to the main screen the default blue triangle has not changed. What am I doing wrong? Chris
     
    Christopher Gibbons, Mar 25, 2015
    #1
    1. Advertisements

  2. Christopher Gibbons

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,545
    Likes Received:
    399
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    720; 1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    You need to be in 3D mode, not 2D, to see the new symbol.
     
    dhn, Mar 25, 2015
    #2
    1. Advertisements

  3. Christopher Gibbons

    Christopher Gibbons

    Joined:
    Mar 25, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    blue&me live
    Thank you. I have made the change and it is fine. Great forum. Chris
     
    Christopher Gibbons, Mar 25, 2015
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.