Cannot install new NA720map

Discussion in 'Maps and Routing' started by mdgreven, Aug 3, 2008.

  1. mdgreven

    mdgreven

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I purchased the NA 7.20 map and it shows up in TT Home, but says i cannot use it or install it because it won't work on my device... Any Ideas?

    I have updated to to latest application....:eek:
     
    Last edited: Aug 3, 2008
    mdgreven, Aug 3, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. mdgreven

    Bama Rambler

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    185
    Likes Received:
    5
    Location:
    South Alabama
    TomTom Model(s):
    Go 720 with 920 POI's
    Are you sure you purchased the correct map for your device? There are several builds of the ver 7.20 maps for different devices. I can buy a ver 7.20 map for the 920 and it won't install on my 720 cause it's not compatible.

    Please tell us what device you have and what build number the map is. it'll be listed as ver 7.20 build ####. That way we'll know more about your issues.
     
    Bama Rambler, Aug 4, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. mdgreven

    mdgreven

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Build # is...

    On the bottom of the TT720 it says GO720(4M00.002)

    The currently installed map is 705.1481
    Application on the TT720 is 8.010

    The new map purchased on the TT website AFTER logging in, identifying my device, just says v 7.20 (Really - I don't even HAVE the map yet, it will DL when TT Home is connected to my TT 720. I would Prefer to DL it outside of that application, but there are no links to do that. (It seems that TT Hime DL's are terribly slow...

    on the Invoice from TT it says:
    Article : 1G02.288.7.20
    Description : Map of North America v7.20
    Qty : 1
    Price: 79.95
    Excl.(USD)
    Tax Rate(%)
     
    Last edited: Aug 4, 2008
    mdgreven, Aug 4, 2008
    #3
  4. mdgreven

    mdgreven

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Resolved !

    TT Has replaced the version of the map that was applied to my account and now it is available for DL.

    Thanks
     
    mdgreven, Aug 4, 2008
    #4
  5. mdgreven

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    glad the fixed it.
    Same happened to me when I installed the 7.15 maps.
    They deleted that map and placed a new one into my account.
     
    Pedro2NR, Aug 7, 2008
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.