Can TomTom Home support two units


Ad

Advertisements

Joined
Mar 23, 2009
Messages
3,199
Location
Blackpool UK
TomTom Model(s)
720, 930, 940, XL, One 3rd
Yes, Home will support multiple devices as long as each device has its own e-mail address - Mike
 
Joined
Nov 29, 2007
Messages
13
Location
New Mexico
TomTom Model(s)
XXL 550
Great. I also have a XL 350M which does not work poperly. I had to have a GPS quickly, so I got the 550. Which isn't as good as the 350 for me.

Thanks for the answer.

Wayne
 
Joined
Feb 11, 2011
Messages
4,683
Location
London, UK.
TomTom Model(s)
Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
... and if you've entered your account details (i.e. the email address) on the units themselves, Home will even automatically log you in with the correct account name when each unit is connected.
(That's another thing they haven't managed to sort out for the new models and the 'MyTomTom' program).
 
Joined
Nov 29, 2007
Messages
13
Location
New Mexico
TomTom Model(s)
XXL 550
No application shows on device. Application on computer is not loadable to device. I can't find where to set the new email address. TomTom preferences shows that the folders for the device are for the other device. I am SO impressed with this software.
 
Joined
Feb 11, 2011
Messages
4,683
Location
London, UK.
TomTom Model(s)
Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
I'm confused by your reply...

What application on the device are you talking about?
The "Home" application stays on the PC, it doesn't get loaded onto the device.

You need to register the new unit and the new account name on the TomTom website.

As I said, once that is done Home will recognise which device you have got plugged into it.
 
Ad

Advertisements

Joined
Nov 29, 2007
Messages
13
Location
New Mexico
TomTom Model(s)
XXL 550
The application on the XL350M. Also the unit only works when attached to the PC and Home. That is why I bought the XXL 550.
 
Joined
Feb 11, 2011
Messages
4,683
Location
London, UK.
TomTom Model(s)
Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
Do you want us to try to talk you through getting the 350 working again? It sounds fairly straightforward.

Or do you just want help registering the new 550?
 
Joined
Nov 29, 2007
Messages
13
Location
New Mexico
TomTom Model(s)
XXL 550
The 550 is registered. I would like to get aqpplication 9.151 installed on the XL350M cause it is gone and wont come back the normal way. HELP!
 
Ad

Advertisements

Joined
Feb 11, 2011
Messages
4,683
Location
London, UK.
TomTom Model(s)
Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
Not sure what you've already tried as "the normal way".

Have you tried connecting to the PC, shutting down Home if it insists on starting up, and using Windows Explorer to delete all the "lose" file (i.e. only the files that are not in a folder,leave the folders alone).
Then run Home, and it should offer the latest software version.
If that's not the version you want, we can probably find a manual download link for it and walk you through installing it manually (but the Home method is easier if that gives you what you want).
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top