Best Buy - 1.3

Discussion in 'Shops' started by Jason, Aug 24, 2006.

  1. Jason

    Jason

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    241
    Likes Received:
    25
    Download and unzip to "USA_and_Canada" folder on the TomTom SD card.
     

    Attached Files:

    Jason, Aug 24, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Jason

    Giorgio57

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    514
    Likes Received:
    14
    Location:
    Rome,Italy - Newport Bch. California
    TomTom Model(s):
    Mercedes A160 Go300 - 510 Apple iPhone
    BestBuy Update 3Dec'06

    Best Buy Update 03 Dec 2006
     

    Attached Files:

    Last edited by a moderator: Feb 18, 2007
    Giorgio57, Dec 3, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Jason

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Revision 1.3

    Revision 1.3
     

    Attached Files:

    Pedro2NR, Feb 18, 2007
    #3
  4. Jason

    Boomer55

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas/FtWorth TX
    TomTom Model(s):
    TomTom One LE
    Was using this today and just about every time I try and search the Best Buy poi or edit the entries my unit locked and rebooted. Tried downloading again and still have the problem.
     
    Boomer55, Nov 26, 2007
    #4
  5. Jason

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Wow this is happening again. I'll find out what is going on.
     
    Pedro2NR, Nov 27, 2007
    #5
  6. Jason

    Boomer55

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dallas/FtWorth TX
    TomTom Model(s):
    TomTom One LE
    OK, I removed the spaces in the file names and it seems to be working now. This doesn't make any sense because I have other POIs with spaces. It may have been something else. Also I opened the the file in PoiEdit2007 and re-saved it, but did not make any changes to the data.
     
    Boomer55, Nov 27, 2007
    #6
  7. Jason

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Im glad it worked for you.
     
    Pedro2NR, Nov 27, 2007
    #7
  8. Jason

    cool cat

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    iam have this problem with this poi. has it been fix yet?
     
    cool cat, Dec 23, 2007
    #8
  9. Jason

    cool cat

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    this one works
     
    cool cat, Dec 23, 2007
    #9
  10. Jason

    fotophocus

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Location:
    Canton, MI
    TomTom Model(s):
    GO 720
    If I look at this category using "POI Near You", it only finds a location in Hawaii (I am in Michigan). However, if I search using a City, then go to the Best Buy category, I can find the store.

    Any ideas? My zip is 48187

    Edit: I get the error when I operate the TomTom through Home. When I try to access BestBuy POI through my TomTom, the unit freezes and I have to reboot. This is using the most recent Best Buy POI file.

    Edit2: I opened the ov2 file in Tyre. The 4th or 5th POI listed had "</nobr>" as the address. I removed that location, and it have fixed the issue for me. I've attached my modified zip file if someone wants it. Pedro, feel free to check it out and put it in the top post if you see fit.
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 6, 2008
    fotophocus, Jan 6, 2008
    #10
    1 person likes this.
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.