Announcing a "Travel Via" -- how?

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by GemmaRLavalley, Jun 17, 2008.

  1. GemmaRLavalley

    GemmaRLavalley

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    When you've driving kids anywhere, you're sure to have detours. I think "Travel Via" is purposely made for this, right?

    When I use the travel via feature, say to detour to the nearest donut shop along the way, the TT unit doesn't announce it when I pass by there. Am I missing something?
     
    GemmaRLavalley, Jun 17, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. GemmaRLavalley

    Michael Quinlan

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    417
    Likes Received:
    13
    Location:
    Central NJ
    TomTom Model(s):
    Go 920
    I have the same complaint. What I've done as a workaround is instead of "Travel via", use "Navigate to". Once you've finished at the donut shop, use "Navigate to" again, and select your original destination from "Recent destinations".
     
    Michael Quinlan, Jun 18, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. GemmaRLavalley

    46jimbo

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    1,020
    Likes Received:
    65
    Location:
    Toronto, ON
    TomTom Model(s):
    TT ONE v1
    What you are experiencing is the way 'Travel via' is supposed to function.

    Say that you don't like part of the route your unit generates. You can tell it to go via a particular spot to force it to take other roads. It's really an itinerary with only one waypoint.

    To get to your donunt shop, follow Michael Q's advice.
     
    46jimbo, Jun 18, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.