910 Touch Screen Not Responding

Discussion in 'Technical Support' started by bluemummy, Mar 14, 2009.

  1. bluemummy

    bluemummy

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ahhhh :( please help my 910 switches on and loads but the screen is really dim and the touch screen is not responding at all

    I have tried doing resets to no joy.

    I have it connected to my mac but I cant click the yes to the do you want to connect to the computer?

    Does anyone have any suggestions please
     
    bluemummy, Mar 14, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. bluemummy

    GAW

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    989
    Likes Received:
    19
    Location:
    CA Bay Area
    TomTom Model(s):
    920
    Does not sound good. With it connected, does the power indicator on the unit come on? Then if it is still dim and you can't get a response from the screen,, the unit (screen or some circuit) is going down. I would call support (don't email) to see if they have any suggestions.

    TomTom does not service the older units, and may offer you a "loyalty discount" - which you can ignore. You can get a much better deal online yourself.

    Sorry to see you possibly loosing the use of your 910. They were generally a pretty good unit.
     
    GAW, Mar 14, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. bluemummy

    bluemummy

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Have managed to get it connected to the computer and backed it up as I did an update earlier.

    I am just i the process of doing a restore but prior to this the screen is still dull and touch screen not responding.

    I can't understand it as it has been working fine and then I turn it on one morning and this happens:eek:
     
    bluemummy, Mar 14, 2009
    #3
  4. bluemummy

    jcromag

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Orlando Florida US
    TomTom Model(s):
    various
    I can't even figure out how to reset my 910. It powers on and that's it. The intro screen comes on, stays on and I can't turn off unit.Time to trash it?
    John
     
    jcromag, Apr 1, 2009
    #4
  5. bluemummy

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Is there not a reset hole on the bottom of the 910? May not be clearly marked.
     
    dhn, Apr 1, 2009
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.