910 Announcing wrong street names???

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by EasyThree, Nov 30, 2007.

  1. EasyThree

    EasyThree

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have the new maps on here and the new navcore 7 and it is announcing the wrong street names. Example Lexington ave is announced as Nester rd. I'm completely confused. I reverted back to the previous navcore with the previous maps and have tried using backups but i never did a complete backup on the original setup, so the backups don't seem to have helped either.

    Help me.
     
    EasyThree, Nov 30, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. EasyThree

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Try pin reseting your TomTom three times and then run the clear flash tool.
     
    Pedro2NR, Nov 30, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. EasyThree

    EasyThree

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    what exactly does that do? jw
     
    EasyThree, Dec 1, 2007
    #3
  4. EasyThree

    mikecwest

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    220
    Likes Received:
    2


    It resets your tomtom three times, and then clears the flash.


    the clear flash tool will probably do the trick....my tomtom 910 used to add 10 to any numbered street before speaking....a reset and clear flash did the trick.


    As for resetting three times, it is basically overkill, but why not do it, it only takes a couple of seconds...
     
    mikecwest, Dec 1, 2007
    #4
  5. EasyThree

    EasyThree

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Thanks to everyone who helped out. I got it all working now after some more head scratching, but the clearflash did it for me. Thanks.
     
    EasyThree, Dec 1, 2007
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.