740Live not connecting - Any suggestions

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by tt_ttf, Aug 22, 2011.

  1. tt_ttf

    tt_ttf

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    I went on a road trip into the wilds of MT & SD but when I got back into coverage in Seattle (not the best anyway) my 740Live won't connect to cellular so no Live services

    So I have tried soft & hard reboots, tried getting TT CS to reset the SIM (god dealing with them is painful!!!) but 3 days after they supposedly reset the SIM still no joy connecting.

    All I get is the no connection icon on the desktop and Not Connected with no data for IMEI etc on the network status page.

    At this point I don't know what else to try.

    Any suggestions?

    Without LIVE Traffic this POS is not much use to me.
     
    tt_ttf, Aug 22, 2011
    #1
    1. Advertisements

  2. tt_ttf

    mvl Moderator

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    5,433
    Likes Received:
    61
    Location:
    Boston, MA, USA
    TomTom Model(s):
    GO 2535 LIVE, GO 1535 LIVE, GO 740 LIVE, Go 930
    Try a couple of things:

    1) run clearflash 3 times (link here)
    2) try running LIVE services in the Operate My GO emulator in Tomtom HOME
     
    mvl, Aug 23, 2011
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.