730 and HTC TOUCH?

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by 21rouge, Aug 7, 2008.

  1. 21rouge

    21rouge

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ontario
    TomTom Model(s):
    GO730
    I dont have alot of experience with Blue Tooth but out of the box but my 730 cant find my HTC TOUCH (Bell Mobility in Canada CDMA). Can it be done with this phone?
     
    21rouge, Aug 7, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. 21rouge

    ladysun1969

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    2
    Location:
    SF Bay Area
    TomTom Model(s):
    One XL
    I don't know, but make sure your phone is set to be "visible to other devices" in BT settings.

    Also, if you have WM6 you *may* need to install the BT DUN hack.
     
    ladysun1969, Aug 7, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. 21rouge

    21rouge

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ontario
    TomTom Model(s):
    GO730
    Thanks for the reply. The TOUCH does pair with the 730.
     
    21rouge, Aug 10, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.