One XL won't boot up properly

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by rtwight, Feb 6, 2008.

  1. rtwight

    rtwight

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    2
    Hi guys,

    Just got a new tom tom one xl and it worked for about a month and now when I turn it on and just displays the TomTom ONE XL screen and doesn't start up.

    I've done a reset and still doesn't help. I've tried restoring my backup to see it if will help as well as trying to update to the newer version, but no luck.

    Any suggestions?

    Thanks in advance
     
    rtwight, Feb 6, 2008
    #1
    1. Advertising

  2. rtwight

    eldorado

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    354
    Location:
    Grass Valley, CA
    TomTom Model(s):
    TomTom One XL
    Have you contacted TomTom to see if support could help you, also you could look on their home page/site and see if there might be some help there.
     
    eldorado, Feb 8, 2008
    #2
    1. Advertising

  3. rtwight

    rtwight

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    2
    Haven't contacted TomTom support yet as I thought I would see if someone had a similar problem as I didn't have time this week to wait on hold :)

    Checked their site and nothing about it.

    Will be calling support this weekend to see if its the unit.

    Hope not as this will be the second one in the last 3 months (and I just got it at Christmas). batting a thousand...
     
    rtwight, Feb 8, 2008
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Syrius

    4GB MMC Card is not working properly

    Syrius, Dec 19, 2007, in forum: General TomTom Discussion
    Replies:
    9
    Views:
    1,630
  2. nojyttap

    Favorite name not displayed properly

    nojyttap, Mar 19, 2008, in forum: General TomTom Discussion
    Replies:
    0
    Views:
    419
    nojyttap
    Mar 19, 2008
  3. pappasbike

    Is Firmware 7.48 Working Properly Now?

    pappasbike, Mar 21, 2008, in forum: General TomTom Discussion
    Replies:
    8
    Views:
    1,890
    osidak
    Apr 4, 2008
  4. tt_ttf

    US traffic not working properly

    tt_ttf, Sep 30, 2008, in forum: TomTom Services
    Replies:
    3
    Views:
    609
    tt_ttf
    Oct 3, 2008
  5. married2000

    Unit won't boot properly.

    married2000, Mar 23, 2012, in forum: Technical Support
    Replies:
    5
    Views:
    1,370
    married2000
    Jun 12, 2012
Loading...

Share This Page