add ' Find My Location to the Main Menu

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by muskie, Oct 19, 2008.

  1. muskie

    muskie

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    21
    I want to be able to access the "find my location" function directly from the main menu. Currently it is 4 clicks down from the main screen, imbedded in the "Find" sub menu of "Browse Map"? Will Navcore 7 restrictions prevent me from doing this? All my menus are custom built, but not having this one function is driving me crazy..... cheers.

    Go720...
    muskie, Oct 19, 2008
    #1
    1. Advertising

  2. muskie

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    21,119
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    720; 540; 1535 LIVE; 2535 Non-LIVE: Via 1605
    If you consider the main screen being the map screen, then if you tap the map, then the icon "Help Me' then the icon "Where am I?", it's 3 taps from start to finish. Takes only a second or two.
    dhn, Oct 19, 2008
    #2
    1. Advertising

  3. muskie

    muskie

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    21

    tks...but in my custom menus the 'help me' icon is removed.....which is why I needed to be able to set up per my original Q.
    muskie, Oct 19, 2008
    #3
  4. muskie

    andyjstewart

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    114
    Location:
    Morin Heights
    TomTom Model(s):
    Go 920
    Thanks dhn. I put Help Me on my Quick Menu, now can easily get to the Where am I ? item. I had removed that menu item from my custom menu as well. It's a useful feature that I was not using at all.
    Andy
    andyjstewart, Oct 22, 2008
    #4
  5. muskie

    richardcoop2

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    5
    Location:
    virginia beach
    TomTom Model(s):
    one v3
    Hmm... Browse map, Top right arrow, centers map on current position
    richardcoop2, Oct 22, 2008
    #5
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. ky70

    TomTom Traffic on main menu?

    ky70, Jul 19, 2007, in forum: TomTom Services
    Replies:
    2
    Views:
    495
    digital-flex
    Jul 19, 2007
  2. gator919

    930 goes back to the main menu

    gator919, Oct 16, 2008, in forum: General TomTom Discussion
    Replies:
    4
    Views:
    1,233
    KPinkerton
    Oct 19, 2008
  3. wjlelectric

    Main Street in my location totally inaccurate

    wjlelectric, Apr 10, 2010, in forum: General TomTom Discussion
    Replies:
    12
    Views:
    1,181
    wjlelectric
    Apr 15, 2010
  4. yudengdeng

    VIA 1605 Main menu does not pop out

    yudengdeng, Aug 7, 2012, in forum: General TomTom Discussion
    Replies:
    1
    Views:
    784
  5. wigorn

    Main Menu

    wigorn, Sep 12, 2012, in forum: Introductions
    Replies:
    9
    Views:
    725
    wigorn
    Sep 14, 2012
Loading...

Share This Page